Strukton Worksphere bv

Strukton Worksphere bv

Tendermanagement - expertrol

Het inbrengen van expertise op het gebied van circulariteit voor de aanbestedingsprocedure van het beheer, onderhoud en projecten op Schiphol. Deze aanbestedingsprocedure was op basis van een Best Value Procurement (BVP).

172IMPACT heeft het tenderteam van Strukton Worksphere geholpen in het circulair denken, het zien van circulaire oplossingen, het specifiek formuleren van de circulaire prestaties en het vinden van concrete bewijslast binnen de eigen organisatie. 172IMPACT heeft voor het deelnemen aan deze tender een BVP B-certificaat behaald.

René Heintz, Procesmanager & Tendermanager
“Angela realiseerde met beperkte inspanning grote meerwaarde voor het team en onze propositie in de aanbesteding. Ik heb haar leren kennen als een open en eerlijke persoonlijkheid die op een constructieve manier zegt waar het op staat. Zij toonde zich een expert op het gebied van circulair denken en handelen. Zij putte hierbij uit een breed scala aan bekende en zelf ontwikkelde visies en tools. Op een respectvolle en pragmatische manier maakte Angela ons team ‘bewust onbekwaam’ in de vraagstukken rond circulariteit om ons vervolgens met een hands-on benadering te helpen in het creëren van de voor de aanbesteding noodzakelijke kansen en oplossingen.”