SAMEN BOUWEN AAN EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

172IMPACT  Training & Inspiratie

Basistraining Circulair Bouwen

Als u uw team kennis wilt laten maken met circulair bouwen, bent u bij mij aan het goede adres. Bijvoorbeeld als u een nieuwe tender moet opstellen. Of als u uw bedrijf nieuwe kansen wilt bieden, en u zich afvraagt of circulair bouwen het antwoord is. Ik geef een basistraining Circulair Bouwen, waarin ik de laatste ontwikkelingen in de bouwsector meeneem. Ik geef voorbeelden, en bespreek met de deelnemers circulaire dilemma's. Daarna maken we aan de hand van circulaire tools gezamenlijk een eerste inventaris van kansen en mogelijkheden. Specifiek voor uw organisatie, of voor een (toekomstig) project. 

De training duurt gemiddeld 3 uur.

Inspiratie op maat

Wilt u met (een deel) van uw organisatie inspiratie opdoen over circulair bouwen en wat daarbij komt kijken? Dit kan ik voor u organiseren. Er zijn verschillende circulaire 'hotspots' in Nederland, zoals The Greenhouse in Utrecht, die op een inzichtelijke manier de gelegenheid daarvoor bieden. De impact van een inspiratie-sessie wordt nog vele malen groter als we dit combineren met een op maat gemaakte challenge-sessie voor uw bedrijfsonderdeel. 

Deze Inspiratie-sessies verzorg ik regelmatig voor een aantal opdrachtgevers, zoals Building Heroes, FLUOR en BAM Bouw en Techniek

Meer weten? Bel of mail!

Training - De Verborgen Impact

172IMPACT is gecertificeerd trainer van het boek De Verborgen Impact van Babette Porcelijn. Tijdens de training vormen de speerpunten uit het boek de uitgangspunten. Deze training is dé kick-off voor bewustwording. Want, hoeveel impact heeft ons dagelijkse doen en laten nu prcies op het milieu? Deze training richt zich niet specifiek op de bouwsector, maar op het dagelijks handelen van ons als individu, of we nu bouwer of gebruiker zijn. 

In de training meten we hoeveel planeten aarde de deelnemers nodig hebben om hun dagelijks handelen te voeden. Confronterend, en daardoor een uitstekende start voor een andere manier van denken. En dus doen.

De training duurt gemiddeld 60 minuten. 

Hier vind je meer informatie over het boek!