172IMPACT maakt circulair bouwen concreet, tastbaar en leuk!

Is de circulaire economie een kans, noodzaak of beide? De noodzaak is aanwezig, maar voelen we nog te weinig. De kansen die een circulaire economie met zich meebrengt zijn ontelbaar. Echter, deze kansen vragen wel om anders denken en nieuwe kaders en systemen. 

Anders denken en nieuwe kaders in de bouwsector. Een van oorsprong conservatieve sector met een mentaliteit van ‘eerst zien, dan geloven’. Maar ook een sector die enorm veel impact kan maken als het bijvoorbeeld gaat om het reduceren van afval en veel bewuster omgaan met grondstoffen en materialen!

Ik zal niet exact gaan vertellen wat je moet doen om circulair te bouwen. Het is geen hoepeltje waar je doorheen moet leren springen. Het is het maken van een nieuwe hoepel! Ik kan je meenemen in de mogelijkheden en kansen van circulair bouwen. Mijn jarenlange ervaring in de bouwsector heeft mij geleerd om nieuwe kansen en oplossingen creatief, maar pragmatisch aan te pakken. Uiteraard met ambitie, maar ook met beide voeten op de grond.

Dit karakteriseert 172IMPACT: gedreven, creatief en pragmatisch.

Ik ben 1 meter 72 en kan impact maken!
En samen kunnen we nog meer meters maken, dus doe je mee?

172IMPACT diensten

Strategie

De circulaire economie is complex, maar mijn doel is om het simpel, overzichtelijk en behapbaar te maken voor iedereen. Met andere woorden; Keep It Simple, Stupid.

Tendermanagement

Door mijn jarenlange ervaring in het tendermanagement weet ik hoe belangrijk het is om een duidelijke strategie te hebben, concrete oplossingen aan te bieden en creatief te zijn.

Trainingen & Inspiratie

Heb je geen idee wat de circulaire economie is en wat dit betekent voor het bouwproces? Wil je in een ochtend of middag meegenomen worden in de laatste ontwikkelingen, inspirerende voorbeelden en praktische handvaten?
172IMPACT Angela van Nordennen

Wie is Angela?

Mensen kennen mij als een enthousiast en gedreven persoon die in haar kracht staat als nieuwe initiatieven of complexe vraagstellingen moeten worden opgepakt. Luisteren, beschikbare informatie in een korte tijd analyseren, gezamenlijk ideeën genereren en vervolgens vertalen in een concreet plan zijn mijn kernkwaliteiten. Ik ben een teamspeler en vervul daarnaast graag een verbindende rol om mensen bij elkaar te brengen die elkaar versterken. Plezier haal ik uit een goede discussie waarin we samen zoeken naar de beste oplossing of idee. Stil staan is goed om te bepalen of je op koers ligt, maar niet te lang, want we moeten meters maken om de transitie naar een circulaire bouwsector te realiseren!

Ervaring

Na mijn studie Bouwkunde (HBO) en Construction Management & Engineering (WO) ben ik in 2007 gestart bij BAM Bouw en Techniek. Hier heb ik diverse functies vervult, waaronder conceptontwikkelaar, tendermanager en tenderstrateeg. Na 8 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Heijmans Utiliteit en de rol van afdelingsleider Verwerving & Advies en conceptontwikkelaar vervult. Zomer 2017 heb ik besloten om 172IMPACT op te richten en mij volledig te richten op het aanjagen van de transitie van de circulaire economie in de bouwsector.

Wie is Angela nog meer?

Ik ben geboren in 1983 en opgegroeid in de Alblasserwaard. Ik woon in Durgerdam, een dorp onder de rook van Amsterdam. Ik woon hier samen met mijn man en drie kleine kinderen. Een tweeling (jongens) en een kleine dame. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water, actief in de (moes)tuin of zit ik achter mijn schilders paneel.