SAMEN BOUWEN AAN EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

172IMPACT  Training & Inspiratie

Basis Circulair Bouwen

Wil je met je team kennismaken met circulair bouwen? Bijvoorbeeld voor een tender of het bepalen van nieuwe kansen. In deze basis training neem ik je mee in de laatste ontwikkelingen in de bouwsector, krijg je inspirerende voorbeelden, bespreken we circulaire dilemma's en aan de hand van circulaire tools maken we een eerste inventarisatie van kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie of project. 

De training duurt gemiddeld 3 uur.

'De training heeft me nieuwe inzichten gegeven, die ik meteen de volgende dag heb ingezet toen ik met een klant over een bouwteamopgave sprak. Dus kennis meteen in praktijk gebracht!'
- Peter Thijssen, Directeur van Wijnen Oost

Inspiratie op maat

Wil je met (een deel van) je organisatie inspiratie op doen in het circulaire veld? 172IMPACT kan dit voor je organiseren.

Diverse circulaire hotspots, zoals The Greenhouse bieden gelegenheden om kennis te maken met circulariteit. Combineer dit met een op maat gemaakte challengesessie voor jouw bedrijfsonderdeel en je hebt een interessant, interactief en verbindende activiteit met je team!

172IMPACT verzorgt onder andere voor de volgende opdrachtgevers inspiratie: Building Heroes, FLUOR en BAM Bouw en Techniek

Meer weten? Bel of mail!

Training De Verborgen Impact

Aan de slag met circulair bouwen? Deze training is een uitstekende kick-off voor de bewustwording van ons eigen handelingsperspectief. Want hoeveel impact heeft jouw dagelijks handelen eigenlijk op het mileu? 

172IMPACT is gecertificeerd trainer van De Verborgen Impact en neemt je mee in de hoogtepunten van het boek "De Verborgen Impact" van Babette Porcelijn. Je krijgt inzicht in wat Verborgen Impact precies is en waar in de keten de grootste impact zich bevindt. Op deze manier kun je tot betere keuzes komen. Als vastgoed- en bouwprofessionals, maar zeker ook als consument.

Tijdens de training meten we hoeveel aarden deelnemers nodig hebben om hun dagelijks handelen te voeden. Dit kan confronterend zijn, maar is een goede start voor een verandering van mindset! 

De training duurt gemiddeld 60 minuten. 

Hier vind je meer informatie over het boek!